.

PT paketit

Valmennuspaketteja voi räätälöidä juuri sinun tarpeidesi mukaan. Tavoitteista riippuen suosittelen valmennuksien kestoksi vähintään 3kk.

Kaikki valmennukset sisältävät (PT seurantaa lukuunottamatta):

- alku- ja lopputestit tavoitteiden mukaan

- kaikki tarvittavat harjoitusohjelmat, joita päivitetään valmennuksen ajan

- liikunta- ja kausisuunnitelmat, joita päivitetään valmennuksen ajan

- ruokapäiväkirjan analysointi (vain yksilövalmennus)

- ruokavaliomalli

- valmentajan jatkuva tuki valmennuksen ajan (puh. / s-posti)PT teho

Tehokas startti vaikka valmennuksen ensimmäiselle kuukaudelle, josta voi halutessaan jatkaa esim. PT peruspakettiin. Sopii erityisesti elämäntapamuutosta tavoittelevalle, tällöin valmentajan tuki on äärettömän tärkeää. 8krt / kk

PT perus

Peruspaketti, jossa on suositeltava vähimmäismäärä  tapaamisia. 

4krt / kk

PT jatko

Sopii jatkoksi PT peruspakettiin, kun et koe enää niin suurta tarvetta valmentajan tuelle ja yhteisille tapaamisille. Sopii myös uusille valmennettaville, joille tämä tapaamismäärä tuntuu riittävältä. 

2krt / kk

PT ylläpito

Sopii jatkoksi PT perus- ja PT jatkopaketteihin. Sopii henkilöille jotka kaipaavat päivittyvät suunnitelmat ja ohjeistuksen tekemiseen tavoitteita kohti, ja pärjää hyvin itsenäisesti ilman tiheämpiä tapaamisia. 1krt / kk

PT seuranta

Sopii hyvin valmennussuhteen päätteeksi. Valmennettava jää seurantaan ja tarvittaessa valmentaja opastaa ja ehdottaa tarvittavia toimenpiteitä. Monesti se sitouttaa aktiiviseen tekemiseen kun on jollekkin tilivelvollinen. Paketti ei sisällä tapaamisia eikä mitään ohjelmia. Näistä sovitaan erikseen.

PT duo / trio / pienryhmä

Kumppani, sukulainen, työkaveri, kaveri...Kenen kanssa haluaisit liikkua. Tärkeintä olisi että teidän tavoitteet olisi melko samoja. Valmennusporukasta saa vertaistukea, tsemppiä ja tulee ylitettyä itsensä.