.

Tietoa minusta

Liikunta on intohimoni, siksi olen päätynyt Personal traineriksi. Tiedon nälkä on loputon ja opin kokoajan lisää, opiskelemalla, mutta suurimman opin antaa asiakkaat. Asioiden opettaminen ja ohjaaminen on minulle luontaista ja auttamisen halu tuo suurimman motivaation tähän työhön.

Olen toiminut kevytyrittäjä personal trainerina useamman vuoden. Päivätöissä siinä ohella olen ollut päiväkodissa lastenhoitajana. Päiväkotiarki varmasti tuonut vahvuuksia myös personal trainerin työhön: osaan kuunnella, arvostaa, huomioida, ymmärtää, tukea, kannustaa, pitää ohjat käsissä. Kaikki työni on siis työtä suurella sydämellä, jonka tarkoitus on auttaa ja opastaa. Valmentajana olen rauhallinen, selkeä ja omistautunut valmennettavalle. Minusta löytyy niin empatiakykyä kuin jämäkkyyttäkin. Suurin asiakasryhmä on ollut painonpudottajat (pienryhmiä ja yksittäisiä asiakkaita), lisäksi jo aktiivisesti liikkuvia on ollut ohjauksessa erilaisin tavoittein. Itse nautin tiukkojen treenien pitämisestä ja pyytämällä näitä varmasti saa!

Kotiarkea kanssani on jakamassa avopuoliso ja 12-vuotias tyttö, joten minulla on täysi ymmärrys ja tuki perheellisille, ruuhkavuosia eläville perheille. Asustelemme Imatralla omakotitalossa jossa puhaa riittää. Omat harrastukset ovat vaihdelleet vuosien saatossa. Kuntosali on kuitenkin se minne päädyn aina takaisin. Harrastuksina lisäksi on ollut ratsastus, kuntonyrkkeily, crossfit, jooga, erilaiset ryhmäliikuntatunnit. Niin mielen kuin kehonkin palautuminen ovat nousseet itselle tärkeään asemaan iän karttuessa ja luonnosta on tullut tärkeä osa hyvinvointiani. 


yhteistyötä  

Pidän tiimityöskentelystä ja tämä on myös omia vahvuuksia, joten mikäli yhteistyö kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä.

Yhteistyökumppanit: 

Imatran kylpylä, Kuntokeskus Liikku LuontoonMetsään, Ilse, Trainer4you